Lentefestival Oosterparkwijk

Vrijwilligers

Winterfestival Oosterparkwijk wordt mogelijk gemaakt door de inzet van een kleine groep mensen. Deze doen dat allemaal vrijwillig en met veel plezier. Een groot aantal komen uit de Oosterparkwijk zelf, maar lang niet iedereen. We bestaan uit een zeer divers gezelschap, die het erg gezellig met elkaar hebben.

Jouw hulp om het festival nóg leuker, mooier, magischer te maken is van harte welkom. Al kom je een uurtje verven of een huisje inrichten, meer handen maken lichter werk. Hier onder vind je de omschrijving van de verschillende teams.

Even voorstellen, de teams

Bouwteam

In de voorbereiding werken we aan de aankleding van het terrein. Huisjes, hekjes, stoelen, gekkigheden. Alles moet in elkaar gezet en klaargemaakt worden, om vervolgens op het JOP-terrein neergezet te worden.

Hoe meer handige/creatieve handen, hoe meer we kunnen maken.

Vliegteam

De vliegende keepers. Helpen daar waar nodig is tijdens het festival. Artiesten helpen met op- en afbouw. Vuurtjes stoken. Schoonhouden terrein. Dat soort dingen. Je vliegt alle kanten op.

Voor dit team zoeken we nu nog een stuk of vijf mensen.

Omroeper

Tijdens het festival is er van alles te doen. Om bezoekers te laten weten dat er iets staat te gebeuren, zijn we op zoek naar een omroeper (m/v). Heb jij een goede stem? Laat het ons horen!

Versierders

Dit is een klus voor de eersteklas versierder. Het terrein moet natuurlijk een leuk festival sfeertje krijgen. Lampjes op hangen, kerstbomen aankleden, huisjes decoreren. Dat doen we op de donderdagmiddag en vrijdagochtend voordat het festival begint.

Bikkels

Op donderdag en maandag zijn een paar zware karweitjes. Het betere sjouw-werk zeg maar. Mensen met spierballen zijn we daar wel bij nodig. Je werkt samen met de professionals van 050Crew.

Aanmelden als vrijwilliger

Gebruik het onderstaande formulier om je aan te melden als vrijwilliger. Wij nemen na je aanmelding contact met je op (hou ook je spam-map in de gaten).